Вознесенські ліцеїсти взяли участь у Всеукраїнському спортивно-виховному заході «Україна єднає серця»

У Луцьку відбувся Всеукраїнський спортивно-виховний захід «Україна єднає серця». Цей масштабний захід, що проходив у рамках Європейського тижня спорту, зібрав 26 команд з усіх регіонів України.

Миколаївщину представляв Вознесенський ліцей імені Тараса Шевченка (вчитель фізкультури Олександр Жигайло). Разом з командою до Луцька приїхали знана миколаївська веслувальниця, учасниця Олімпійських ігор-2000 Марія Граба та представниця Миколаївського обласного відділення НОК України Ольга Блау.

Кожна команда складалась з 10 учасників, які протягом трьох змагальних днів випробовували свої сили у змаганнях з плавання, дартсу, естафети перешкод, перетягування линви, бочча, настільного тенісу, стрільби з лука, спортивного орієнтування та біатлону, а також брали участь в інтелектуальній вікторині.
Як зазначили у НОК України, захід мав на меті не лише розвинути спортивні здібності юних учасників, але й об’єднати їх навколо національних цінностей, прищепити любов до активного способу життя та виховати патріотизм. Окрім спортивних змагань, учасники мали насичену розважальну програму: екскурсію по місту Луцьк, спілкування за традиційним українським кулішем, веселу дискотеку.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)